KIRIKKALE / BAHŞİLİ - Halk Eğitim Merkezi

AÇIK ORTAOKUL ve AÇIK LİSE III. DÖNEM KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLADI

III. Dönem kayıt yenileme işlemleri başladı. Öğrencilerimizin, 08  -  18 Mayıs 2017 tarihleri arasında yüz yüze eğitim aldıkları okullarda kayıt yenileme işlemlerini yaptırmaları gerekmektedir.

İsteyen öğrencilerimiz kayıt yenileme sınav bedelini öderken, yeni oluşturulan Millî Eğitim Bakanlığı Ödeme Sistemini kullanabilir.

Kayıt yenileyen öğrencilerimizin ders seçimlerini kayıt yenileme süresince yapmaları zorunludur.

Öncelikle zorunlu ortak derslerinizi seçiniz. Zorunlu ortak derslerinizi seçtikten sonra seçmeli derslerden de seçim yapabilirsiniz.

Muaf olunan derslerin kredisi alınmaz, bu dersler istenirse yeniden seçilebilir. Başarılı olunduğu takdirde bu derslerin kredisi kazanılır.

Ders seçiminizi tam yapınız, yarım bırakmayınız. Örneğin 30 kredilik ders seçme hakkınız var ise bu sınırı doldurup doldurmadığınızı mutlaka kontrol ediniz. Yarım bırakılan ders seçimleri hiçbir şekilde sistem tarafından tamamlanmaz.

III. Dönem sınavları 01 – 02 Temmuz 2017tarihlerinde yapılacaktır. Öğrenciler; sınav tarihlerinde bulunacakları sınav merkezini, Bilgi Düzenleme menüsü altında yer alan Sınav İrtibat Merkezi ekranında kayıt yenileme süresince yeniden güncellenebilir.

Yayın: 08.05.2017 - Güncelleme: 08.05.2017 12:50 - Görüntülenme: 104